S námi uděláte krok správným směrem

Jak jsou na tom vaše chodidla?

Stav nohou se často mění pomalu a riziko problémů se navyšuje s věkem. Mezi obvyklé problémy nohou patří problémy s kůží a nehty, a také bolesti a poranění vzniklá nesprávnou zátěží.

Pokud jsou vaše chodidla nesprávně podepřena nebo se v botách pohybují dozadu a dopředu, brzy mohou být nesprávně zatížena, a tím nadměrně namáhána. To znamená, že časem může dojít k poškození kolen, boků a zad.

Nejlepším způsobem prevence těchto problémů a zranění je volba správné velikosti obuvi. Vyberte si takovou obuv, která je schopna absorbovat nárázy při chůzi – obsahuje tlumící prvky.

Někdy je potřebné, správnou obuv doplnit i o vhodný typ vnitřní stélky, která by měla být individuálně testována. Naše stélky JALAS® Neutralizer, které jsou dostupné pro nízkou, střední a vysokou klenbu, mohou ve většině případů nahradit speciální ortopedické stélky.

Proč bych měl (a) podstoupit kontrolu chodidel?

Skener FootStop Service přispívá k prevenci zranění, ke kterým dochází při nesprávném zatížení nohou. V případě vyšetření pomocí přístroje FootStop Service se tak jedná o preventivní zdravotní péči. Nenahrazuje lékařské ošetření zranění, ke kterým již došlo!

  • Skener FootStop Service zprostředkuje rychlou a snadnou analýzu vašich chodidel.
  • Nemusíte si ani sundávat ponožky.
  • Skener během několika sekund změří a zaznamená hodnoty vašich chodidel, klenby a tlakových bodů zatížení.
  • Výsledky získáte okamžitě. Na displeji se zobrazuje, jak a kde jsou vaše chodidla zatíženy při styku s podložkou a zda máte nízkou, střední nebo vysokou klenbu.
  • Personál obchodu vám nyní může pomoci vyzkoušet vhodnou obuv a domů tak půjdete se stélkama JALAS®, které byly testovány pro vaši klenbu.

Anatomické stélky JALAS® mohou vyřešit spoustu problémů - avšak ne všechny. Máteli s nohami značné problémy, ortopedicky testované stélky jsou nutností!

Důvěra ve vhodnou obuv doplněnou o správně zvolenou stélku je investice do vaší budoucnosti.

 

JALAS® Neutralizer stélky – nyní se dvěma absorpčními zónami představují další krok

  • Ještě lepší absorpce nárazů pod patou – energie dopadu je efektivně rozložena do stran a část pod patou přebírá její tvar.
  • Absorpční zóna i pro přední část chodidla – Speciální materiál pro absorpci nárazů PORON® XRD® se v nové generaci stélek nachází i v přední části, což dává i přední části chodidla možnost lépe vstřebávat těžké nárazy.
  • Nepatrně zvýšená klenba – U modré stélky JALAS® Neutralizer pro vysokou klenbu, jsme na základě našich testů (450,000 testovaných osob) lehce upravili výšku opory klenby. Nový model je o trochu vyšší než model předchozí a je vyroben z měkčího materiálu pro lepší pružnost. Nyní ještě vhodnější pro osoby s vyšší klenbou.

Nízká, střední nebo vysoká klenba?

Stélky JALAS® Neutralizer jsou schválené pro použití s bezpečnostní obuví JALAS® a jsou certifikované pro ESD prostředí jako původní stélky. Jejich unikátní materiál poskytuje dynamickou podporu – díky tomu je zlepšena absorpce nárazů včetně dodatečné podpory klenby. To znamená, že se vaše chodidla budou cítit lépe, zůstanou stimulované a svěží po celý den

  • Anatomicky design vnitřní stélky pro nízkou, střední a vysokou klenbu
  • Dvě zóny pro absorpci nárazů z materiálu PORON® XRD®
  • Výrazné prohloubení v oblasti paty a perforovaná přední část
  • Schválená pro použití se všemi druhy bezpečnostní obuvi JALAS®
  • Splňuje požadavky IEC 61340-5- 1 (ESD).

JALAS® 8709H HIGH ARCH SUPPORT vysoká opora klenby

JALAS® 8710M MEDIUM ARCH SUPPORT střed ní opora klenby

JALAS® 8711L LOW ARCH SUPPORT nízká opora klenby

Řada chodidel trpí zbytečně

Muskuloskeletární poruchy jsou pravděpodobně největším problémem pracovního prostředí západní civilizace. Právě proto jsme se zcela zaměřili na obuv a stélky. Abychom vám pomohli, nabízíme dále vyšetření pomocí skeneru FootStop Service. Usnadňuje zkoušení obuvi a stélek, které jsou ideální pro vaše chodidla.

Infolinka:

Tel.: +420 272 099 544
Email: prodej@blyth.cz